Skive: Coding Pirates 2024 forår

Er dit barn nysgerrig og interesseret i teknologi? Så er Coding Pirates - Skive det perfekte sted for dem! Vores 12-ugers kursus er designet til at introducere børn til den spændende verden af programmering på en sjov og interaktiv måde. Vi starter med Scratch, et brugervenligt værktøj, der lader børnene skabe deres egne spil og historier gennem grundlæggende kodning. Det er en fantastisk måde for dem at lære de basale koncepter, mens de har det sjovt!
Efterhånden som kurset skrider frem, vil vi dykke ned i at skabe egne apps. Børnene vil få mulighed for at bringe deres idéer til live og udvikle nyttige færdigheder, som de kan bruge på deres computere. Til sidst runder vi af med Roblox Studio, hvor de vil lære at designe og programmere deres egne spil i en af de mest populære spilplatforme.
Tilmeld dit barn til Coding Pirates - Skive og se dem trives i et kreativt og teknologisk miljø. Det er en fantastisk måde at fremme deres kreative tænkning og problemløsningsevner på, mens de har det sjovt og lærer nye, værdifulde færdigheder. Tilmelding er åben nu - kom med på eventyret!

Sted:
Egerisvej 180
7800 Skive

Tidspunkt:
Tirsdag 16 - 18

Ansvarlig:
Jens Randrup

Pris:
300,00 kr

Tilmeldingsfrist:
21. maj 2024 (om 2 uger, 1 dag)

Periode:
27. februar 2024 - 21. maj 2024

Venteliste:
Nej. Åben invitation uden venteliste

Lokalforening:
Skive

Aldersbegrænsning:
9 - 14 år.


Log ind eller tilmeld dit barn for at tilmelde dig denne aktivitet.