Onlineklub: Onlineklub 1. halvår 2024

ONLINEKLUB forår 2024

Efter at have succesfuldt testet onlineklubber i november og december, vil vi gerne invitere til deltagelse i en onlineklub for børn, der ikke er en del af en skolehverdag. Vi mødes hver tirsdag fram til sommerferien, hvor der er garanteret hygge og god stemning. Da vi jo er teknologi-pirater, vil der altid være teknologi involveret i vores klubber. Det er ikke nødvendigt at have erfaring på forhånd, men en smule interesse for teknologi eller it-programmer forventes. Vi håber på konsistent deltagelse, og tager derfor det symbolske beløb 250 kr. for deltagelse.

Vi har valgt følgende to temaer, hvor man tilmelder sig det ene tema (læs mere om tilmelding nederst).

Tema: Spildesign

Spildesign starter i Scratch, men valg af teknologi vil hænge sammen med udviklingen hos den enkelte deltager og i selve klubben. Vi ender formodentligt et helt andet sted. Undervejs vil deltagerne programmere deres egne spil og ændre på eksisterende spil.

Tema: Design og konstruer en verden

Vi starter i programmet Gather Town, hvor vi skal bygge nogle forskellige ting, og derefter bevæger vi os måske videre til andre programmer og udfordringer. Fokus er på at bygge, designe og lege med de pågældende programmer og dele sine oplevelser med andre.


Datoer: Hver tirsdag frem til sommerferien fra kl 15.30 til 17.00
Spildesign:
Design og konstruer en verden:
Målgruppe: 10-14 årig
Hvornår: Tirsdage i første kvartal
Udstyr: PC eller lignende

Tilmelding sker ved at skrive sig tilmelde sig ventelisten, og derefter bliver man inviteret til at deltage i klubben. Send evt en mail til anni@codingpirates.dk, hvis I ikke får tildelt en plads, men er interesseret i at komme på en venteliste. Ved tilmelding skal man angive hvilket tema, man ønsker at følge eller om man er lige interesseret i begge temaer.

Undervejs vil der komme nogle spørgsmål til forældre angående udviklingen af klubben, og vi håber, at man vil deltage ved at svare på de spørgsmål. Det bliver ikke omfattende.

Del meget gerne opslaget med alle, der kan have interesse.

Sted:
Kochsgade 31D
5000 Odense C

Tidspunkt:
15.30 til 17.00 tirsdage forår

Ansvarlig:
Michala Bo Lundager Muhs

Pris:
250,00 kr

Tilmeldingsfrist:
29. maj 2024 (om 3 uger, 2 dage)

Periode:
23. januar 2024 - 28. maj 2024

Venteliste:
Ja. Kræver invitation igennem ventelisten

Lokalforening:
Denmark

Aldersbegrænsning:
8 - 17 år.


Log ind eller tilmeld dit barn for at tilmelde dig denne aktivitet.