Denmark: Game Jam 2024 Aarhus

Så blev det endelig tid til at starte billetsalget for Coding Pirates Game Jam 2024!
I år afholdes det både i Aarhus ved Dokk1 og i København hos Visma Dinero, den 2.-3. november.

Coding Pirates’ Game Jam er en national konkurrence, hvor børn og unge over 24 timer konkurrerer om at udvikle, tegne og kode det sejeste spil. Hvilket vil sige, at vi overnatter på lokationerne!

Børnene arbejder i teams for at udvikle spillene. Hvilket vil sige at det er en holdindsats, hvor børnenes evner til samarbejde, kreativitet, design udvikling, programmering og fantasi kommer i spil. Børnene vil derfor også kunne vinde præmier inde for kategorierne:

Bedste spil
Design- og innovations-prisen
Teamwork-prisen
Original Sound Design
Pirat Prisen

Da Game Jam er en spiludviklingskonkurrence, laver grupperne selv deres egne spil fra bunden. Nogle koder i Scratch, Unity eller en tredje teknologi, mens andre måske er gode til at tegne og har kendskab til grafiske programmer eller har prøvet at arbejde med lyd.

Men vigtigste er, at du har hovedet fuld af gode idéer og lysten til at være IT-kreativ med andre børn og unge. Så bliver eventet med garanti en succes!

I løbet af eventet vil der være en masse frivillige til stede, der kan hjælpe og svare på spørgsmål, så alle bliver guidet godt igennem konkurrencen.

OBS husk husk husk at udfylde Google form med ønsker til t-shirts størrelser og andre informationer, hvis linket ikke er udfyldt af jer så køber vi en t-shirt passende til den tilmeldtes alder. Der vil blive sendt en mail med link når vi nærmer os eventet, til dem, som har købt billet.

Sted:
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C

Tidspunkt:
Lørdag d. 2. november kl. 9:15 til søndag d. 3. november kl. 16

Ansvarlig:
Mikey Andersen

Pris:
250,00 kr

Tilmeldingsfrist:
1. november 2024 (om 2 måneder)

Periode:
2. november 2024 - 3. november 2024

Venteliste:
Nej. Åben invitation uden venteliste

Lokalforening:
Denmark

Aldersbegrænsning:
7 - 17 år.


Log ind eller tilmeld dit barn for at tilmelde dig denne aktivitet.